про хамство
(за словами д-р Ірини Фаріон)
про хамство всі готові розказати,
забувши про своє, про власне.
панує хамство, коли життя
хамів нещасне.
один вам скаже: "ти- ніхто!",
а, інший скаже: "йди у зад!",
ще інший вижене і обдарує стусанами...
о, люде! що то сталося із вами?
куди не підеш, всюди- хами,
які зовуть себе панами.
Іван Петришин
|