Доброго дня, як важко, мамо, Писати лист немає слів. Доброго дня сказати маю, Бо довго я цього хотів! Пробач зухвалість мою, мамо, Із нею у життя пішов, Та заблукав... І бачу, мамо, Я там нічого не знайшов... Пробач за біль, який приносив, Повір, що цього не хотів. Пробач мене, благаю, мамо, Що був я гірший із синів. Пробач за те, що не послухав, Що з чесного шляху звернув... Пробач. В болоті я по вуха, Як жити правильно забув. Я вже вертався, віриш, мамо, Пройшов півшляху каяття, Уже залишив за плечима Той сором і брудне життя. Прошу, пробач, матусю рідна, За сум і біль в очах твојх, Адже покаятись не пізно, Так жити величезний гріх. Прийшов до твого я порогу, Навчи любить своє життя. Важка повернення дорога, Назад не буде вороття.
Ридає в хаті гірко мати, Не стримати й не заховати Болючих сліз, що кожну днину Пролила за свою дитину, І як Всевишній, все прощає, Бо на повернення чекає.
Вірш не про мене і не про мою маму (на щастя). Але моя мама дуже плакала коли його слухала Мама дійсно святе. Та якщо є мінуси, то кажи. Мені ж краще. Софійко. Болото по вуха: наркоманія, алкоголізм, кримінал, тюрма і т.д. В оригіналі було вказано, в якому саме болоті. Та після редакторського перегляду, мені порадили, щоб я не вказував. Я погодився, бо на мою думку теж так краще. Кожен сам домалює негаразд, в який попав цей хлопець.......а може і не домалює... Дякую за коменти. Тема для мене дуже болюча, а тому ваші відгуки важливі. Дякую.
Дуже гарно! У вірші видима любов, яка трошечки десь заблукалась. І коли пізнав свої помилки син хоче до дому, до МАМИ, як в притчі зі Святого Письма про блудного сина. Дуже гарний і повчаючий вірш.Дякую. Бажаю успіхів. З повагою Василь Шляхтич
Дякую вам Василю. Ви все зрозуміли буквально. Так і є. Оксанко. То не я прошу пробачення. То герой у мами просить. Мама його пробачила......як завжди. Дякую щиро.
...Я, наче хліб, загорнутий в любов, І хай я, часом, черствим видаюся, Пробач, матусю, - це юнача кров...
Нагадав мені мої ж рядки, своїй матусі. Вірш - просто клас. Недоліків не багато. Вони перекриваються пережитою щирістю. Хай, навіть, пережитою за когось... Незаперечне - 5.0.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")