Пронесене крізь роки
Ми зберегли ті крапельки роси Які живили наші юні серця, І з віком не втрачаючи краси Мене купаєш в любощах озерця.
Повтору знов що ти моє життя, Що ти така одна для мене мила. В нас не забрати чисті почуття Що з віком не лишають свою силу.
Ніколи ми не будемо самі, Збережена любов нас не покине. Триматись разом будем у біді, І в радощах проведем щастя днину.
Не оглядайся люба на роки, Усі прожили ми їх як зуміли. І у стрімкій воді життя ріки Негаснучу іскру в душі зігріли.
|