Не скажу
Я не скажу тобі про свої почуття А тільки поцілую теплі руки, Із кожним подихом даєш мені життя, Кусочок серця лишиш в час розлуки.
Я не скажу тобі про свої почуття Загляну тільки в очі барвінкові, Та ще й думкам своїм ніяк не дам пуття Такі вони приємні і шовкові.
Я не скажу тобі про свої почуття Про млість в ногах коли тебе стрічаю, Не начекаюсь наших душ і тіл злиття, Почути твоє спрагнене «кохаю».
Я не скажу тобі про свої почуття Мені не оповісти все словами, І пульсу нашого однакове биття Не зміниться з прожитими роками.
Я не скажу тобі про свої почуття До себе я чим дуж тебе пригорну, Ми знов поринемо в чудове забуття У нічку тиху, темну, неповторну.
Я не скажу тобі про свої почуття Казати слів багато нам не треба, Ми спільне зробимо з тобою відкриття Сягнувши почуттями аж до неба.
|