Дівоча врода В ту мить я очі загубив, І довго вже не мав споќою. Тебе у спогадах лишив. Надовго захворів тобою. Ти так сподобалась мені Що заблукав я геть у собі. Не бачив ще краси вогнів, Аж нині бачу їх у тобі. Радів я зернятам краси, А ти, постала колосочком. До зір цю вроду понеси, Даруй квітучим пелюст́очкам. Ти певно тьмариш розуми, Хто я? Щоб марити тобою. Я мерзлий цвіт серед зими Що ти зігріла красотою.
|