Ми дописали цю картину, навіщо ж ти пускаєш сльози? та ще й поклала зваби дозу, в огидну...чашку капучино. Ми доплели всі "спільні дреди", скінчився мус,немає лаку- ти засолодка,не до смаку, мені...холодний чай із медом. Ми прогоріли,і забаву , лишили в спогадах,екстаз, скажу тобі в останній раз, що люблю...натуральну каву.
|