І знову мушу я один гребсти, хоча на хвилях марне сподівання, навіщо здалося,оте мені кохання якщо від тебе знову лиш листи...? У них признання, відчай і докори за кілометри вітром донесло, а що мені?-Залишилось весло і знову я один у наше море...! Та хвиль теорія наївна і проста, лише емоції,блаженні сподівання як можна жити без того кохання??? Сьогодні знов отримав я листа...
|