Ні в якому разі не рахуватимемо... Італійці говорять "Не має літ" про людину, яка молодо виглядить. Так і ми - усі однолітки! Головне, на скільки людина себе почуває.
У тих, хто пише такі прекрасні вірші весна точно у душі. Дякую за твір і проведений час разом з ним == Додатково розмістив на сторінці сайту у Фейсбуці.
"Якщо стане осінь на поріг в життя до тебе, Хай жалю не забренить сльоза, Не сумуй,бо суму тут не треба, Знай ,ОСІНЬ БУВАЄ ЗОЛОТА" Це рядочи мого вірша,не такого вдалого,звичайно,як ваш,бо ваш_СУПЕР!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")