Спи, моя мила… Хай сниться тобі
Те, що побачити в снах ти хотіла.
Спи, поки сни ще твої голубі,
А не безсоння моє поруділе.
Спи, моя мила, а я не засну,
Тільки схилюся на мить над тобою.
Лиш поцілую відраду хмільну,
Завжди змагатись готову в двобої.
Спи, моя мила, немов дитинча,
Все обціловане нами без тями.
Спи задля того, щоб міг зустрічать
Ранком тебе я новими піснями.
Спи, моя мила і радість чужа,
Поки утома тебе сповиває.
Поки натхнення незрима межа
Поміж серцями двома пролягає.
Спи, моя мила…
|