В твоїх очах я тону та не гину: У них я бачу сенс свого буття Кохаю лиш тебе, свою єдину Без тебе свого не бачу я життя А руки твої, губи, щоки такі ніжні Немов би Ангела святого два крила І лиш з тобою мені добре так і втішно І хочу лиш з тобою буть, моє маля!
|