Дорогі дівчата, любі жіночки!
Квіти наші милі, Божі зірочки.
На честь цього свята, в теплих днях
весни
Щиро Вас вітають всі чоловіки.
Зичимо здоров’я, Божого тепла,
Грошенят багацько, всякого майна.
Щоб було в Вас серце чисте і дзвінке.
Нехай кожен ближній милість в нім знайде.
І щоб Вас любили рідні і близькі,
Щоб були щасливі по всі Ваші дні.
Щоб давав Бог сили в Вашому житті.
Вірні наші жони, славні матері.
З повагою, Василь Світлий
|