Красунечка, красунечка, красуня, - Весь світ хвалив її, як тільки міг, - Не стримаюсь, не вдержуся, впаду я, Подоланий до білих ніжних ніг. Вона ішла погордливо-красива, На всіх навкруг дивилась звисока. А світ для неї компліменти сипав, Хоча колючки від троянд в словах... Вона ішла усміхнена, весела І на асфальт, як бризки, падав сміх. Одна вернулась у свою оселю - Ридала, втішити її ніхто не міг.
"Она идет по жизни смеясь..." слова спывака А.Макаревича, як підтвердження актуальності Вашого твору. Певен (а це видно за творами), що таких сильних і водночас таких тендітних і "слабких" жінок багато у нашій сайтівській родині...
Цікава тема, на жаль,краса швидко проходить, а от душевні якості назавжди.Але, я знаю у жінок своє ставлення до зовнішності, тому так і переймаються...
Вичитала таку майже мудру ідею, що суспільну думку формують не найрозумніші, а найбалакучіші... Чи один в полі, як я чи Ви, тоді воїн? Свою маленьку лепту у розуміння краси я вже внесла.
Якщо дозволите втретитися у ваш діалог, хоч додати цитату Л.М. Гурченко, яка мене дуже зачепила: в першу чергу випадок, далі зовнішність, а вже потім - талант. А тема дійсно дуже актуальна. З повагою до Вас, Галино та Олексій
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")