Віват, моя прекрасна Панно, Твоїй величності й красі! Прийми у дар весняний ранок І блиск небесної зорі.
Віват, казкова і чарівна! Прийми мене на свій поріг. Кохання в дзвони б'є невпинно, Тобі вклоняюсь я до ніг.
Віват! - співатиму віками, В дні перемог та ночі втрат. Васал покірний вічно з Вами І на щиті його "Віват!".
травень 1997р.
|