Скажи! чого варті спогади пусті? Солодких ілюзій у минулому вібдиток. Чому хвилі думок у моїй голові, Переповнює безкрайній, дикий смуток Повсюди голосу твого відлуння, оточує мене, як сигаретний дим. Мій розум скований... і це бажання, заманює мене в емоцій вир. Залиш! будь ласка, позбав мене страждання! Мені не наздогнати цей міраж. Втомився я, нема мені прощення. Твоє кохання варте більшого ніж я.
|