Спосіб
Коли я
провинив в житті ?
Коли згрішив ?
Не знаю.
Тепер на своїм
обійсті
Ще інколи
страждаю.
То як женився,
був «святий»,
Дружина
догоджала.
І прибирала
всі кути.
На кухні
готувала.
Та згодом щось
їй перейшло,
Почала дошкуляти.
Чого це пиво
пив з Павлом ?
Не підмітав в
кімнаті.
То на роботі
довго був.
То не навчився
їсти.
То скоро з
вечора заснув.
Вже і боюся
сісти.
Лиш раз у
місяць бачу я,
Коли приходжу
в хату.
«Цвіте»
голубонька моя
Як віддаю
зарплату.
В той день з
турботою жона
Уже мене
шанує,
Привітна, лагідна
вона.
Смачненьким
почастує.
Лежати можу до
схочу,
Тай не
зриватись з рання.
Ну а під вечір,
я скажу,
Чим швидше до
кохання.
Така
приємність до тих пір
До поки має
гроші.
Бо після, в
ній проснеться звір,
Так гей би моє
воші.
Тепер на
спосіб я пішов.
Коли беру
получку,
Ще поки в хату
не зайшов,
Частину, на заначку.
Щоб довше
полежати міг,
І зранку не
вставати,
У жінці
розтопити сніг,
Все мушу, гроші
мати.
В кімнаті
посеред стою,
Ще й дивиться
дружина.
З кишені
гривні дістаю,
Даю лише
частину.
Як хочеш мати в домі ти
Погожі дні ,
хороші.
Не треба зразу
всі нести
З получки,
жінці гроші.
|