Найкумедніше те, що вірш списаний з реальної події, коли до відділку міліціїї у справах неповнолітніх, де я проходила практику, привели 15-річну дівчинку-доньку повії. а далі - по тексту....
Непогано, однак, у рядку "Стоят малолетки у широкой дороги" відбувся збій ритму. Прикро, але цей вірш суперечить правилам сайту і, швидше за все, буде видалений Адміном...
На жаль, все дуже точно і подано майстерно,Іринко. Ти дуже провідчула проблему нашого суспільства, та й цивілізаційну проблему.Такі вірші потрібні, аби різати по живому.
... власну сторінку-тему можете створити на ФОРУМІ і саме там розміщувати твори російською, чи будь-якою іншою мовою... --- А твір прийдеться видалити з каталогу. Такі правила...
Добре. Видаляйте. Надалі знатиму. Я, чомусь, не подумала, що в роздалі ПОЕЗІЯ-ПРОЗА можуть бути мовні обмеження. Проте, незнання законів, не звільняє від відповідальності за їх порушення. Dura lex sed lex...
якщо для науки -повчально навіть китайською,але так як мій батько латиш,то замість нього скажу--хто українець завжди писатиме і говоритиме по українськи,ось поїду в Росію...там змушений говорити по їхньому.Вибачте якщо когось образив,та нації українців доти не буде доки ми не вимагатимемо публічно говорити по українськи,а дома...хоч по англійськи,а я,українець на Україні господар.
правила для всіх по моєму тут також одні - писати на сайті в рубриках виключно рідною українською мовою... ви й заувагами в коментарях самі погодились разом з тим не виконали..., пробачте, можливо в вашому розумінні саме це рідна мова... а ще й досить гарненько: ...друг другу и Богу - ...у широкой дороги
Із заувагами в коментарях я погодилась. Хочу звернути Вашу увагу на те, що це була перша моя публікація російською мовою і єдина. Звичайно, не знання закону не звільняє від відповідальності за його порушення, тут я погоджуюсь на 100%. Але в чому Ви бачите проблему? То було перший і єдиний раз, Адмін вирішив твір все ж не видаляти... Хоча я не була проти того... А мова російська є для мене так само рідною як і українська... А Вас це дивує?
Я справді написав у коментарі до твору, що його необхідно перенести до ФОРУМУ, а потім я видалю вірш з каталогу. Проте зізнаюсь, я геть забув це зробити. Тепер, через власну забудькуватість, зважаючи на появу нових коментарів твір тут лишається. Навіть для того, щоби інші користувачі, прочитавши мій перший коментар, і цей, зрозуміли, що вірші російською будуть видалятися.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")