Чогось та чашка із подушкою не дуже. Мо щось інше придумаєте? "А ні його, а ні сім'ї, а ні дітей …" - слова хороші, та якось випадають із ритму вірша, теж зверніть увагу, мо що із ними зробити... А вірш взагалі сподобався, просто хочу щоб він ще кращим був. Натхнення Вам!
Гарний роздум над життям . Чай затримує роздум у паузі ! Може - Зігріє ,тільки кава в чашці ? "А ні його, а ні сім'ї, а ні дітей …" - слова хороші, та якось випадають із ритму вірша - приєднаюсь до думки ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")