Цілунку присмак на вустах,
У серці – тінь печалі,
Бо ти в незнаних є світах
І навіть трішки далі.
А я чекаю до сих пір,
Сама, у заметілі,
У вічнім прагненні до зір,
До злетів і окрилень,
На бережечку самоти,
В обіймах дивних марев...
Мені до тебе не сягти –
Чи є десь більша кара?
Я − наче спраглий в небі птах,
Потомлений від лету.
В твоїх волошкових очах
Згубилася поетка!
Сплетіння тіл, єднання душ,
Взаємопроникання...
До тебе прагну я чимдуж –
В заручниці кохання!
|