Я в же не та,яка тобі потрібна І,запевняю, думка твоя хибна, Що міг любов й на відстані тримати, Що буду вірною тобі,як мати. Я вже не та,бо зболене кохання Як хворобливість зникло до світання, Не віднайти ні туги,н і журби, Я вже не та, не клич, немов:"якби".
|