Прекрасний заклик і послання, який я цілком поділяю яко переконаний пацифіст, але, на превеликий жаль, занадто ідеалістичний як на сьогодні. Поки що (принаймні, допоки існують держави і т.зв. "наційональні інтереси") людство не готове відмовитися від війни як засобу розв'язання будь-яких суперечок. І, на нашу з вами біду, давній принцип "bellum se ipsum alit" ("війна сама себе живить"; хай як його розуміти) все ще залишається в силі.
Мушу з Вами погодитись, що Ви маєте рацію і на сьогоднішній день інакше бути не може. Лишається тільки побажати нашим захисникам сили і відваги, а Україні - перемоги! Щиро вдячна за коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")