Кагебіста пише листи Своїм генералам Всіх вас кину в Україну Щоб вас розстріляли Не жартую стогін чую І кров вашу бачу Ваше тіло буде гнило На землях козачих Вас ординців Українці Щадити не будуть Вони знають що вбивають Людців а не людей За невдачу не заплаче Расія за вами Прийде осінь ваші кості Розмалюють драму…
У всі часи України боялися, тому і насилали всякі каральні загони, морили голодом, морально знищували не тільки тюрмами та висилками, але й всі культурні осередки заборонялися, що й привело до часткового знищення мови, та нині Україна високо підняла свій стяг і впевненими кроками йде до перемоги. Слава Україні!
Вже тепер наша українська мова в Україні повинна стати як справжньо ДЕРЖАВНА. Москалі мусять зрозуміти, що в Україні і не тільки в Україні українську мову поважати їм. Якщо ні, хай їдуть в ординську московію і там кацапіють... Дякую Вам за слово. З повагою Василь Шляхтич з Польщі.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")