В проміннях сонця я купався Під літнім теплим дощиком, З прозорим небом спілкувався Тай з вітром полетів за горизонт. За небокрай країни міркувіння, Як промінь сонця я летів, З веселкою у барвах поєднався І дощиком на землю крапотів. Росою був я із нектару Та мелодійним голосом струмка, Із соловейком пісню заспівав я: Про сонце небо і життя. І я цим всім налюбувався, Немов, щасливе немовля, Душею з всесвітом з’єднався, Як вітер сонце і вода.
|