Сьогодні осінь, явно, справжня- дощами зранку місто дражнить. А лист, на краплю сонця схожий пронісся стрімко в далину. За ним услід двірник з мітлою хтось збоку трусить парасолю, а хмари чубляться, чи може вершки збивають. (А кому?)
Сьогодні осінь ох мінлива от-от почне наступну зливу. Лиш я нестримно й невблаганно іду до паркових алей. Там кіт із листя дикий хижий вершки хапливо з неба лиже. А поруч нього дивна панна і кілька золотавих фей.
|