Неначе Новий рік настав, Всі біжать до магазину, Народ у чергу довгу став, Щоб нагодувать родину.
Настане завтра Великдень, Подія для душі велика І їсти будем цілий день, Хоч традиція - дволика.
Мабуть засумували всі, В очах немає радості, Байдужі завжди йдуть усі І віє вітер жадності.
Та чекаємо ми свято, Як птахи весну небесну, І святкуємо завзято, Дивлячись, у вись воскресну.
|