Летів розпечений бетон, вибух дав йому теж крила. Іскри полум"я у ту ніч смерч навколо породили. Казали старці в давнину: -Вимре все ,пустеля буде. Ігнорували цим "верхи" Довгих мук діждали люди. Атом "мирний" уже літав , Транзит розносячи по світу, Окраїну всю огорнув Рудою пеленою лісу. -------- Чекати нічого було , Активно стали у двобій, Ентузіазму не плило та в страх їхні теж не вір. Сумлінно виконали все, що їм доля готувала, від згуби край уберегли, втратили самі чимало.
|