Життя моє –
пустеля безнадії!..
Заплутались
початки і кінці
Невтішних мрій
із болем ностальгії,
Як сльози смутку
й сміху на щоці.
Життя моє –
розгойдане літами, -
Проймаєш тіло
дрожем до кісток,
Коли спиняєш
погляд вже на ямі,
А не підводиш
зір мій до зірок.
Життя моє,
благаю – не затримуйсь
В обіймах
порожнечі й гіркоти!
Якщо іще сумую я
за чимось,
То справа в тім,
що далі треба йти…
06.05.12
|