Дякую, що відчули справжній степ так, як колись його відчув я. Наш український степ це щось неймовірне, і ніяких слів не висточить, щоб його оспівати, як належно.
але у мене є маленька пропозиція Другий рядок вірша: М'яка трава об бричку шелестить.
Бо сухий бур'ян у мене викликає посуху і в пилу дихати легко ще нікому не вдавалось) А придорожній пил всюди буває, навіть, коли й трава зелена) Але автор завжди правий.
Дякую за добрий відгук. Виправляти щось тепер мабуть вже пізно. А сухий бур'ян - інтуитивно підкреслює похилий вік автора. Дихається йому легко від самого простору, від самої неосяжності, які можна відчути тільки опинившись серед нашого українського степу.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")