Не вітай ти мене
на стіні в соціальних мережах
Не дзвони на
мобільний, не треба писать смс
В мене свято в
цей день,але в серці нестримна пожежа
Не згасити її, не
буває у світі чудес
Хай світліє
життя, хай збуваються мрії знайомих
Хай роки
пролетять , хай до кращого зміниться світ
Моє щастя летить
вдалину, до країв невідомих
Розбивається
вщент від удару об сірий граніт
Так проходить
життя, без любові, без щастя, без волі,
Що закована в ряд
незборимих, стальних ланцюгів
Я ж бажаю тобі не
порівняно кращої долі,
Бо зламати її я ніколи й ніяк не хотів
|