Твій світ,
задимлений в блакить, Я буду завжди
пам’ятати! Роки нестерпно
вже болить, Лиш не зникає спогад
, брате… Ти міг багато ще
в житті Перемогти і
подолати… Лише життя не
мрії ті, Які в моєму серці
брате… Стемніло сонце у
той день, Та будь же він навік
проклятий, А я пишу своїх пісень, Рядки в сльозах
спливають, брате… Нехай летять
роки-птахи, В країну мрій
чужих, крилато… Прошу лиш про
одне – прости, Як завинив у
чомусь…брате…
|