Малює наживо грозу червневий мАляр, а я задумливо сиджу на "п'єдесталі". Сучасно пише, під модерн без заперечень. Одна, розхристана бреде гроза надвечір. На лад дощу відбив хорей, не пересолю. Загнала натовпи людей під парасолі. Все закінчилось , як у сні- недописали. Ковзнув по мокрому вікні небесний шалик.
|