- Набридло сидіти в оселі вже... - То гайда ловити метеликів! Ванільною бігти доріжкою до казки, зі мною у вись. Думками малими й великими фантазія он пересмикує... - А крила потрібні? - Та пішки хоч, ти тільки з колін піднімись!
- Хіба там для мене ще місце є? - А ми потаємними східцями здійматися будемо поночі, де річка молочна тече. - А як же іти, буде темно там!? - Мій друже, та будь ти упевненим, якщо не намацаєш поручнів, підставлю для тебе плече.
|