Яка це насолода, їхати з гори І не крутити у цей час педалі, В обійми візьме вітер,зараз, лиш мене, А я все буду їхать далі й далі.
Яка це радість, в ріку тихо увійти, Коли вода омиє білі ноги Та швидко зачерпну енергію води, Прибавлю сили на багато років
Яке це щастя, мати двох малих дітей, Стоять, махаючи, мені руками Так хочеться, щоб було легко у житті, Як їду я і не кручу педалі.
|