Згорів не я, згоріло синє небо, Не встиг сказати навіть і прости... Пора у путь...пора кудись в земне бо надто важко з мріями на ти. Зустріти бриз ельфійського світанку забракло сил, зостатися не зміг. Бо бранець я, так само мрії - бранки в земному переплетенні доріг.
|