Півмісяця погляд форсує по вікнах і щось промайнуло за рамкою скла. А може то фея? А може то німфа? А може то відьми чарівна мітла? Сьогодні містично розкидані зорі пак дивний дзеленькіт , от знов долетів. А може то дикі? А може то хворі? А може то "Франкі" зірвавсь з ланцюгів і блудить самітньо в густющих алеях, де чавкіт перевертня, ог за кущем. А може пора вже до царства морфея? А може пограюсь з уявою ще...
|