Чому агресія у нас запанувала? Сьогоднішнє – страшніш вчорашнього в новинах! І як зробить, щоб хоч душа добріша стала? – Ми ж звіра у собі уговтати повинні! Погиркалась сім'я, і чоловік для помсти Улаштував в квартирі... вибух газу! Йому плювать, що погубив потомство Стількох сімей! Задля дикунського екстазу! «Лиш миролюбність і терпіння допускайте В свої серця! Не будьте агресивні!», – Так школярів навчали ми... і – ось вам, майте: Такий-от виплодився звір із Божої людини! Невже це – перший вишкір сатани? Та ми ж колись були Творінням Бога! Чому забули милосердя між людьми? Чи, може, про кінець життю – ця засторога?
Так,п.Тамаро,"забуто милосерддя між людьми".Злободенну і болючу тему ви висвітлили в своєму вірші,за неї вам
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")