Ти мене на чуєш не бери, сам візьму, якщо потрібно, чуєш!?! Не дивись на мене із гори , мов тукан на стиглу маракую. Я - не фрукт, далеко ти - не птиця (онде руки, ноги, голова) то скажи, яка між нас різниця? В статусі?- Ну... в статусі, хіба. Але втім , не кращі і не гірші, а такі які вже зроду є. Ти-поет, я - просто люблю вірші, тут, як кажуть, кожному своє. Що кричиш? Чого іще не згідний, Милий друг суворої пори? - Не герой, не кат, не винахідник, тож мене на чуєш не бери!
|