Ос такий печально-фолософський настрій..і він, цей настрій, дуже потрібний, бо виводить людину на стежки осмислень, роздумів, порівннянь. людина, що ніколи не втрачала... не буде цінувати... людина, що не засинала - не пробуджувалася. людина, що не перейшла через осін[ь- не зустрічала весен із тим піднесенням і очікуванням, котре можливе лишен[ь по зимі. Цікаво, Марієчко, і вірш експерементальний.
Спів літа затих. Летять восени в зиму мрії... !!!!!!! Мені тут казки взимку обіцяли)))))) Надіюся, що слова дотримають.. Тоді ми всі матимемо змогу на анумо потішитися дивом. Приємно Вас читати, Маріє!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")