Крізь тополині віти – місяць повний Так мирно до оселі зазира. Всіх заколисує уважно і любовно, Всі йому рідні – і дорослі, й дітвора. Невже «прогрес» дістанеться й до нього? Вже ж там американці побували! При зйомці прапора, на посміх світу всього – Відсутність вітру там – не врахували! Десь у Техасі, кажуть, кадри змонтували – «Поверхню Місяця» із прапором своїм… Гонитва першості. Щоб всі ми пам’ятали, Що не одна Москва мозолить очі всім. А Місяць наш, величний уповні – Яку підмогу надає усьому людству! Аж хочеться сказать: – Прогресу – ні! …Та страшно: звинуватять ще в дикунстві.
Аж хочеться сказать: – Прогресу – ні! - нас уже двоє...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")