Ти впевнена, чомусь, що я люблю і, вперто, все не хочеш розуміти, що просто я у прірви на краю, луна з якої наче звук трембіти... І твердо знаєш - прагну я щоб ти була зі мною в радості і горі, жорстоко усі спалюєш мости, ти в океані справ...а я у морі... Ти думаєш, що я завжди лювлю твій голос...бачу обрис твій в тумані, тебе? та ні - лиш образ твій люблю, який створила з божевілля грані... з уяви, слів, фантазії і снів, з емоції, з наївності дитини. ти все ж не зрозуміла, що хотів сказати те, що ніби був повинен...
|