Вірш Ваший, п. Валентино, переплетиний природою і почуттями . Вміло підібрані слова. Але не розумію, чому берете за основу теми інших авторів....І ще ...Чому на вірш " Беззорянооко" не має подяки хоч комусь , за те ,що прокоментували Ваший вірш....Прошу без образ.
...зараз я оціню Ваш агресивний коментар, як хороший, тому мінус зараз має зникнути - має появитися ноль... це й стане доказом Вам того, що Ви помилилися, заявляючи, що мінус поставила Вам я... бо двічі оцінити корментар не можна, так?... цікаво, якою буде Ваша реакція в такому випадку, коли з"ясується, що Ваші звинувачення і агресія в мою адресу безпідставні...
пані Koshkina, зрозуміти Ваші претензії і тон Ваших слів мені не просто... не розумію, чому Ви вважаєте за можливе дозволяти собі подібний тон?..
"Але не розумію, чому берете за основу теми інших авторів..." - що це Ви маєте на увазі - посилання на gala.vita?.. а що, Ви таке вперше побачили, коли автор ставить епіграф?... дивна реакція... на питання "чому" відповім коротко - бо я так хочу...
мінус Вам поставила не я, хоча за такий тон, який Ви собі дозволили, при тому, абсолютно безпідставно, слід...
Ви читаєте думки на відстані, оскільки так упевнено заявляєте, що "Те , що я пишу , думать багато поетів..." чи збираєте плітки?...
от чого Вам од мене треба? Вам приватно?... бо, наскільки пригадую, жодного приводу для подібної агресії Вам не давала...
і облиште од мене вимагати... я не змушую Вас писати мені, як не змушую Вас жодним чином читати те, що я пишу... всі наші з Вами дії добровільні, і добровільність Вашого інтересу чи неінтересу до мене я поважаю... сподіваюся на взаємність...
ну, це відверте вже хамство, пані Koshkina... я Вам ніколи не скаржилася ні на проблеми у особистому житті, яких у мене зовсім не має, ні на роботі (тим паче, що я на пенсії...) Ви сюди на сайт прийшли вірші писати, чи плітки вигадувати?...
як можна так нахабно стверджувати вигадки власні і сподівання, щоб у іншої людини обов"язково щось не складалося... ну, а якби й справді у мене були якісь труднощі -- Вам до того що ж? не маєте іншої причини радіти?...
"…дощі і дощі змивають сліди сніги запорошують спогади:" Як тонко Ви сприймаєте природу, п.Валентино, і в свої вірші завжди вкраплюєте щось таке, надзвичайно зворушливе і правдиве. Зачиталася...
дякую, пані Катю, за слова Ваші... Ви так само вмієте вкраплювати, вплітати часточки сонячної енергії у слова Ваші до віршів моїх... освітили і осяяли...
щиро вдячна Вам, пане paliychuk... дуже точно і однозначно Ви все сказали... і так до часу прозвучала думка Ваша... Ви мене справді підтримали... дуже вдячна Вам...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")