- Галина Коротіна, холодний батік "Бокал вина", навіяли цей вірш
Покину геть чернетку білу
Й бокал червоного вина
Візьму у руки.Терпко -п`яно
Бокал розкаже, де вина...
Мабуть, її сховали тихо
У горобину, чорну, ніч.
Я не шукатиму, повірте,
І не тому, що купа віч.
А допиватиму тихенько
Вино із смаком тихих слив.
Коли...спиню.. скажу - не треба -
То справа тільки Вищих Сил
2011
|