Сьогодні місяць зачерпнув в долоні, всю мою печаль і по кімнаті розгубив нервовий сон і гострий жаль, які зривають почуття, думки приходять, як чума і я злилася з ними вся, бо проколола біль-зима про те, що помилилась десь і говорила про пусте, а хвилі в серці піднялись, незнаючи чи сум пройде. тривогу чемно обійму, емоції свої присплю, закрию очі і засну під ранок долі...Я - живу...
|