Піт і сльоза Піт і сльоза – краплини життя, по щоках і чолу тихо стікають, падають долу, десь в небуття, добре і зле вони все пам’ятають. Піт і сльоза – це долі ріка, два солоні бурхливі потоки, ще з дитинства течуть у віка, змивають собою пройдені роки. Змивають, минуле ховають, сучасне і майбутнє далі несуть. Дивно, роки все про нас знають і просять любові пізнати в чім суть. Піт, сльоза – очищення в дусі. Сіль, сіль роз’їдає вчинки ганебні, в Бога просять долю матусі, за дітей в храмі співають молебні. Піт і сльоза –Богом нам дані, бо ще велика потреба існує, поки сльози йдуть покаянні, в серці добро благодатне панує. Піт, сльоза – Богом дана роса, зовні тече, а нутро відмиває. Піт і сльоза – дивна краса, щасливий кожен, хто суть їх пізнає. 03.07.2008р.
|