Дякую Вам, пані Валентино, за коментар та добру пораду.У нашій ментальності часто поєднуються поняття душі і сердця, або підмінюється одне іншим що, на мій погляд, не зовсім вірно.Ще раз дякую , що завітали. Творчих Вам успіхів та натхнення!
Дякую Вам, пані Леся,за відгук.Ви мене підштовнули на подальший роздум: якщо освітити цей світ можуть проматеї, то як бути з глухотою? Творчих Вам успіхів та наснаги!
Дякую Вам,пане Якове, за відгук та коментар. Кожен цей світ бачить по-своєму, з висоти чи глибини своєї позиції. Одному велике здається занадто малим, а іншому,- навпаки. Але ніколи просте не зможе пояснити складного. Творчих Вам успіхів та натхнення.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")