Вже сховалось сонце за горами І на землю тихий вечір ліг, День минув з турботами,ділами, Час від нас кудись далеко збіг... Ще один щасливо день прожито, Ще минув відрізочок часу. І чи завтра знов косити жито? Чи збиратись треба за межу? Бо у кожного із нас своя є доля, Скільки дано-стільки й проживеш І як уже засієш своє поле- То так його ти і пожнеш. Життя прожити- нелегка то справа, Усе здолати,все перетерпіть, Бо це не тільки радість і забава Це і печаль,і втрати гірка мить Та як не тяжко- треба все стерпіти, І сонце радісно вітати кожний день, Життю,попри всі складності,радіти І заспівати радісно пісень І пам"ятать завжди,що ти- людина, Що лиш для тебе цей безмежний світ. Даруй добро,щоб радісна година Була з тобою до скону твоїх літ!
|