Усмішка сонця в небі голубому Нас зігріває радістю й теплом. І ніжна ластівка у вальсі весняному Парить так вільно вранці під вікном. Я б теж хотіла в небо полетіти Якби я мала вільних два крила За всіх на цьому світі відболіти, Якби могла,як би я так могла... Я б увесь світ засіяла квітками, Щоб він буяв немов весняний сад, Щоб люди не старішали з роками, Щасливими були й не мали вад. Щоб всі були здорові і красиві, І долю мали без печалі і біди, Жили щоб між собою в дружбі й мирі, А їхні діти щоб не бачили війни. Як би могла,- я б так зробила, Весь білий світ звільнила би від зла, І лиш добро у ньому посилила, Як би могла,як би я так могла...
|