Так, все було, Усе було колись - Добро і Зло, які в одне сплелись, Як інь та янь у вічній круговерті Життя і Смерті... У лоно дня Тінь ночі проникає, Люд навмання Блукає в лабіринтах, Що Хтось колись Воздвигнув нам... Інстинкти Штовхають люд у прірву (Чи до неба?) - Хто в що з нас вірить, В чім кому потреба... Комусь кінець - Для іншого початок, Новий виток углиб бездонну Суті. Мабуть, Творець Нас прагнув щось навчати, Чого? - збагнути б.... Неосягненна логіка життя, Я - цілий всесвіт, Всесвіт - сонми Я, Які сплелись в єдиному пориві... Життя - це Диво! Якщо збагнем, Як сон вроста наскрізно У яв людську - це справді дивовижно! А як вростає Хтось крізь твою душу - Ти це відчув вже?...
Життя - це справді диво! Але не аксіома. Комусь - мов з пекла димом, Комусь - рай в ріднім домі, Усі заходим в дверці - За ними щастя й біди, Хтось зігріває серцем, Хтось - світ весь ненавидить... Життя, як диво дивне, Хтось п'є його медами, Комусь воно противне, Важкий на серці камінь... Під Господа покровом Усіх зціляє Слово, Усіх єднає мова - Це мова лиш Любові!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")