Живемо у світі суцільних ілюзій, Не знаєм напевно - хто недруги, друзі, Бо маски намертво вросли в наші лиця, З очей струменить не любов - блискавиці. Фальшиві слова і знецінена слава, Ненависть до ближнього душами править. Куди не поглянеш - і люди, і мрії Нещирі, лукаві... Коли вже прозріють?
Та їм вже недовго, бо там десь, за рогом Прийдеться Душі в вічі глянути Богу, Зло щезне в промінні весняного сонця, Й Душа запитає у дзеркала - "Хто це?". Прозрівши - побачить без масок і гриму Цей світ і людей в нім, свого серця риму, І Душу, що поряд, і... янгола свого, Що вкаже до світла і правди дорогу!
Знаю так, якщо струменить - блискавиця, а струменять - блискавиці, а очей може бути тисяча і з них може струменіти блискавиця.Вибачте, але я так розумію.
Тут виходить наче замкнуте коло - струменить любов і струменять блискавицІ (бо ока два)... але ж тоді з любов'ю не буде узгоджуватись "струменять", але ж з двох очей як вилітатиме одна блискавиця?...то як бути? Хай вже буде, як є...
Рими, як і їх носії - без гриму і масок деколи виглядають неприглядно, у деяких випадках навіть потворно... хтось обирає все життя ховати свою справжню суть і так вростає у маску, що й забуває сам - який він насправді, а інший має мужність оголити перед світом свою душу... це вибір кожного... Дякую Вам за розуміння!
"І Душу, що поряд, " справді, п. Наталю сьогодні світом править байдужість, жадоба. Зазирнути у свою душу- ще те завданнячко...Це Ви заглянете я загляну, а вони ?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")