Вірш файний , пані Маріє. Не кожен готовий впустити весну в душу.... Та назва мені не дуже подобається......Мені б наприклад, до вподоби :Ми з нею, чи ні?, Поглянь, уже снігу нема, А чи в душі весна?......
Ми також з весною,Маріє, Бо кожен із нас уже мріє Квітучими бігти лугами І ранки стрічати з піснями Солов"їними й польотами висотними пташиними. Гарний вірш
Прочитавши вірша я не міг пройти мимо.Дуже прекрасний і хороший вірш,написаний в складному розмірі ,а головне має простий але добрий зміст.Але нажаль,як на мою думку другий куплет випадає з загального контексту і псує загальне враження і тому ( це такий мій варіант) я б його написав так : Чи вже прийняли у душі ? Чи з нею ми ? Ти , як гадаєш ? У водах що йдуть далі …й далі … Втопивши морози страшні. Можливо ви ще краще зміните,але це мій варіант,вибачте за коментар.
Не вибачаю, бо не образилась...) Кожен має право на те, що висловити свою власну думку... Щоправда, мені цілком подобається другий катрен мого вірша. Дякую за відгук!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")