Може і правда , з приходом весни , прийде любов, радість, добро.... Добрий вірш, пані Галино. Та тільки трішки не розумію: " він зникає"...Хто він, чи що?....Перед цим Ви пишете про холод і зло , значить вони зникають......
Дякую,Іринко,за запитання,я його очікувала."Він"- це сніг (той ,що несе холод ). Можливо й інше користувачі вкажуть мені ,що це помилка,тоді внесу корективи.
Інколи у віршах буває недомовленість, і у цьому їхня чарівність, бо вони примушують думати про своє,потаємне, чи домислювати образ ЛГ, удачі Вам обом))))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")